Overnachten Biesbosch

Voor wie de drukke bewoonde wereld even beu is, is het heerlijk om in de bossen te vertoeven. Gelukkig hoef je daarvoor niet ver te rijden, ook in Nederland zijn er prachtige bossen waar je heerlijk tot rust komt. 

 

De Biesbosch in Brabant is wel het mooiste boslandschap van Nederland te noemen en ligt op slechts anderhalf uur rijden van de Randstad. Zoek je in dit gebied een fijne plek om te overnachten? Dan zit je goed bij Bed & Breakfast Bianca. De aardige hosts geven al hun gasten een warm welkom.  

Overnachten Biesbosch - voor echte natuurliefhebbers

Overnachten Biesbosch

Overnachten in de Biesbosch is de ideale plek om te genieten van de natuur. Naast oude bomen en bijzondere planten is er in Nationaal Park De Biesbosch vooral veel water. Zo vind je er bijzondere planten als de spindotter en de driekantige bies. Verder zou het ook zomaar kunnen dat je een bever spot tijdens een wandeltocht. 

 

Bekijk je Nationaal Park De Biesbosch liever vanaf het water? Op verschillende plekken is het mogelijk om het water op te gaan via de kano of roeiboot. Ook fietsen of wandelen is fijn om te doen als je overnacht in de Biesbosch. Je zult merken dat je weer bent opgeladen na een tocht door de mooie natuur. 

Bed and Breakfast Noord Brabant

Reserveer jouw kamer bij Bed & Breakfast Bianca als je wil overnachten in de Biesbosch. De luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien. Zo heb je voor de nacht of tijdens het weekend de beschikking over eigen douche en toilet. 

 

Deze Bed and Breakfast in Noord Brabant bevat twee kamers. Beide zijn voorzien van een ruim en keurig verzorgd tweepersoonsbed, een minibar en een zithoek om de maaltijd te genieten. Uitrusten na een wandeling in het bos kan in de gezamenlijke tuin van de Bed and Breakfast. Hier beleef je het ultieme vakantiegevoel tijdens het overnachten Biesbosch. 

B&B Oudenbosch: vriendelijke en gastvrije host

Host en eigenaresse Bianca zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt tijdens overnachten Biesbosch. Het ontbijt eet je in alle rust op de kamer, het is mogelijk om een lunchpakket klaar te maken voor overdag en zelfs de hond is welkom. Tegen extra kosten is het mogelijk om gebruik te maken van de wasmachine en haal- en brengservice. Overleg natuurlijk wel van tevoren met ons wat wenselijk is. Wij verwelkomen je graag in dit B&B Oudenbosch als je graag vakantie viert in eigen land.