Bed and Breakfast Noord Brabant

Bed and Breakfast Noord Brabant is de ideale gelegenheid om vakantie in eigen land te vieren. Vooral als je in de drukke grote steden woont, is het heerlijk om een rustige plek op te zoeken. Dat kan bij Bed and Breakfast Bianca. Deze gezellige B&B ligt op de route naar andere bekende Brabantse steden. Tevens is het de plek om te verblijven als je graag de natuur van De Biesbosch opzoekt. In de omgeving vind je dus allerlei prachtige plekken. 

 

B&B Oudenbosch voor vakantie in eigen land

In Bed and Breakfast Noord Brabant ontbreekt het je aan niets. Op de kamer heb je alle privacy met eigen douche en toilet. Zelfs het ontbijt wordt op de kamer geserveerd. Wil je je trouwe viervoeter liever niet thuis laten? Zelfs die mag mee in de B&B. Uiteraard is het mogelijk om een extra kinderbedje te plaatsen. Vraag aan mij per telefoon of mail wat de mogelijkheden zijn. 

Overnachten Biesbosch - verken de natuurlijke omgeving

 

In Brabant vind je iets bijzonders wat de Randstad je niet biedt. Het Nationaal Park De Biesbosch is de mooiste natuurlijke plek van Nederland. Je vindt hier zelfs bijzondere flora en fauna die je nergens anders ter wereld tegenkomt. 

 

Ook sportieve mensen kunnen hier hun hart ophalen. Verken de omgeving met de fiets, te voet of vanuit de kano. Langs de route staan bordjes met symbolen die je vertellen welke route je aflegt. Aan het einde van de tocht kom je bij Bed and Breakfast Noord Brabant volledig tot rust. 


Bed and Breakfast Noord Brabant reserveren

Wil je een plek reserveren bij Bed and Breakfast Bianca? Laat dan via de mail of telefoon weten wanneer jij hier wil verblijven. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard kunnen internationale gasten ook contact opnemen. Wij helpen je graag in het Engels, Duits, Frans en Spaans.