B&B Oudenbosch

Oudenbosch is een dorpje in het westen van Noord Brabant. Het kleine en pittoreske plaatsje telt slechts 12.660 inwoners. Ondanks de geringe omvang van Oudenbosch is er veel te bezichtigen. Je vindt hier bijvoorbeeld de prachtige basiliek, het Nederlands Zouavenmuseum en het voormalig Sint-Annaklooster. Andere bijzonderheden zijn het postkantoor dat gebouwd is in chaletstijl en het station Oudenbosch dat gebouwd is in 1854. 

 

De rijke historie van Oudenbosch is zichtbaar als je door het dorp op verkenningstocht gaat. B&B Oudenbosch is de ideale uitvalsbasis om voor een ochtend of middag het plaatsje te verkennen. Schuif tijdens de lunch aan voor een broodje in één van de gezellige horecagelegenheden van Oudenbosch. Je zult zeker genieten van dit fijne plekje. 

Overnachten Biesbosch - natuur en avontuur

Oudenbosch ligt aan de rand van Het Nationaal Park De Biesbosch. Dit bos is één van de mooiste gebieden van Nederland. Het is echt een plek om weer volledig op te laden in de natuur. De Biesbosch is populair bij allerlei sportieve avonturiers. Zo kun je als wandelaar of fietser kiezen voor korte of langere routes. Het uitzicht zal je zeker bevallen. De flora en fauna van de Biesbosch zijn adembenemend. 

Bed and Breakfast Noord Brabant: verken de omgeving in Brabant

B&B Oudenbosch

 

Wil je een dagje verder rijden? Dat is geen enkel probleem. Oudenbosch ligt aan een mooie uitvalsroute om andere Bourgondische steden in Brabant te bezoeken. B&B Oudenbosch ligt vlakbij steden als Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Het is zelfs van oudsher een tussenstop op de route naar Antwerpen. 

 

Het voordeel is dat je verblijf in Oudenbosch een stuk rustiger is. Bovendien kun je voor de deur gratis parkeren. Zo ga je voor niet al teveel geld een weekendje weg. 

B&B Oudenbosch: van alle gemakken voorzien

Naast dat de omgeving prachtig is, zal het in Bed & Breakfast Bianca je ook zeker niet aan iets ontbreken. Tijdens je verblijf heb je alle privacy. Toilet, douche en koelkast zijn in de eigen kamer te vinden en hoef je dus niet te delen. Ontbijten met het eigen gezelschap doe je op jouw kamer of in de gezamenlijke tuin. Je kiest er dus zelf voor hoe jij je vakantie in eigen land doorbrengt.